nagelstudio drachten         

Op zoek naar nagelstudio drachten?

Home Trailernails.
Vanuit een sfeervolle studio bedienen we graag onze klanten van nieuwe acryl en gelnagels. Ook voor het opvullen painting en design bent u bij ons op het juiste adres. Ook als u last heeft van probleemnagels zijn wij u graag van dienst. Bekijk gerust onze website voor meer informatie. In ons portfolio kunt u veel van onze recente werken bekijken. Home informatie Tips en tricks Recente werken Contact.
Smallingerland digitale gemeentegids.
Dat betekent dat de site volledig toegankelijk is voor mensen met een functiebeperking. Zo kan alle tekst groter worden weergegeven. De informatie kan worden herkend door braille leesregels. WILT U OOK EEN TOEGANKELIJKE DIGITALE GEMEENTEGIDS? Neem dan contact met ons op ADRESGEGEVENS AKSE MEDIA. Schrijnwerkersweg 15 1786 PC Den Helder Tel 0223-668877 Fax 0223-661020.
Schoonheidssalon Melrose Drachten Gellak/shellac nagels.
Over Salon Melrose Drachten. Online een afspraak maken. Gellak is de nieuwste trend op het gebied van nagellak. Wilt u geen kunstnagels? Maar wel mooi verzorgde nagels met een lichte versteviging? Dan is gellak/shellac de oplossing voor u. Gellak/shellac is geschikt om de natuurlijke nagels flexibel te verstevigen. Het is een sterke transparante of gekleurde elastische gel die zeer dun aangebracht kan worden op de nagels.
Nagelstudio Drachten Drachten.
Uitgebreide informatie over dit bedrijf met een vestiging in Drachten. Het adres van Nagelstudio Drachten is Hoogzand 1 4 in Drachten. Nagelstudio Drachten Dit is mijn bedrijf!
Gelnagels Beauty-Care Karin.
Nagelstudio Edileuza.
Uw nagels tot kunst verheven. U staat er niet altijd bij stil maar uw nagels en handen zijn uw visitekaartje. Bij kennismaking vormen zij vaak het eerste contact. Uw nagels zijn net als uw haar een visitekaartje voor op uw werk of in het dagelijkse leven.
Amy's nagelstudio te DRACHTEN Schoonheidsverzorging pedicures en manicures Oozo.nl.
Amy's nagelstudio te DRACHTEN. Haverstuk 59 9203HB DRACHTEN. De onderneming Amy's nagelstudio is gevestigd op Haverstuk 59 te DRACHTEN en is actief in de branche Schoonheidsverzorging pedicures en manicures. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 62964968 en is gelegen in De Bouwen in de gemeente Smallingerland. Bij Amy's nagelstudio is 1 persoon werkzaam. Bekijk hier alle 14 ondernemingen in de branche Schoonheidsverzorging pedicures en manicures in deze omgeving. Gerelateerde rubrieken in De Bouwen en omgeving. Haar en schoonheidsverzorging in De Bouwen 74. in De Bouwen 9. Reinigen van kleding en textiel in De Bouwen 2.
HAND EN VOETVERZORGING Schoonheidssalon en Nagelstudio All That's Beauty Drachten Friesland.
Schoonheidssalon / Nagelstudio Drachten Friesland. Basismanicure 13 15 minuten. Nagels en nagelriemen vijlen en verzorgen. na 15 minuten 1-/minuut. lakken met Color Gel / French 12 / 17. Semi-permanente nagellak Gel Polish Gelish Shellac.

Contacteer ons