nagelstudio heiloo         

Resultaten voor nagelstudio heiloo

Schoonheidsstudio 072.
Een schoonheidssalon in Heiloo met een breed aanbod op het gebied van Facials huidverbeteringsbehandelingen Make-up waxen nagelstyling pedicure. Ons Schoonheidsinstituut bevindt zich op de kennemerstraatweg 125A in Heiloo. U bent van harte welkom voor een heerlijke behandeling bij Schoonheidsstudio 072! Neem een kijkje op de site en ontdek jouw juiste behandeling! Like ons op Facebook!
Nagelstudio in Castricum Heiloo en Uitgeest nagelstudio-info.nl.
Nagelstudio Nail Impressions Heiloo. Verzorgde handen maken een niet onbelangrijk onderdeel uit van een verzorgd uiterlijk en zijn een visitekaartje voor iedere vrouw. Uiteraard kunnen wij daarbij helpen. Hallo ik ben Samantha en werk samen met een pedicure en schoonheidsspecialiste bij beauty for all. Alles op het gebeid van schoonheid onder 1 dak. Binnen beauty for all. Beauty for All Uitgeest Uitgeest. In de omgeving binnen 5 km.
Medivoet Heiloo specialisten in voetzorg pedicure en voetverzorging.
Medivoet voetverzorging
Leuke Nagelstyliste gevraagd! Salonvacatures.nl.
Closes mrt 10 2017. Nail Impressions heeft werk voor Leuke Nagelstyliste. Wie is Nail Impressions? Nail Impressions is mijn Nagelstudio gevestigd in Heiloo. Nail Impressions houdt zich bezig met Acrylnagels Shellac en Manicure behandelingen. Samen met 3 collegas bedienen we al vele jaren een vaste klantenkring die nog steeds groeiend is. Onze klanten zijn trouw omdat we flexibel zijn maar vooral omdat we kwaliteit leveren. Ons motto kwaliteit kwaliteit en nog eens kwaliteit. Leuke Nagelstyliste 2 tot 4 dagen per week. In verband met de uitbreiding van ons Team kom ik graag in contact met een Leuke Nagelstyliste. Wij zijn opzoek naar een ervaren en allround nagelstyliste die graag zelfstandig en parttime werkt.
Nagelstudio Eva Nails in Heiloo bestaat 1 jaar Groot-Alkmaar.
De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met. Nagelstudio Eva Nails in Heiloo bestaat 1 jaar. WINKELEN 12 april 2015 Door Mai Vu Dichtbijmeeschrijver. Nagelstudio Eva Nails Heiloo Foto evanails.nl. HEILOO De populaire nagelstudio Eva Nails aan de Kennemerstraatweg 452 in Heiloo bestaat 1 jaar. Om dit te vieren zijn er prachtige aanbiedingen voor kunstnagels Acryl Gellak of Solar. Ook voor Spa Pedicure of Spa Manicure ben je in Heiloo bij Eva Nails aan het juiste adres. Wie jarig is trakteert. Daarom zijn er in de maanden april en mei een mooie acties bij dé nagelstudio van Heiloo.
Pedicure en schoonheidscentrum Heiloo Wij gebruiken producten van Maria Galland en Gernétic.
Wij werken uitsluitend op afspraak.
Eva Nails Nagelstudio Heiloo.
Eva Nails is een nagelstudio Heiloo nailart acryl kennemerstraatweg gel.
Marktplaats.nl Eva Nails Nagelstudio te Heiloo Schoonheidsspecialisten Manicure.
Manicure Pedicure Gellak Arcyl/Solar/Gelnagels. 263 x gezien sinds 29 mrt. Eva Nails Heiloo is een moderne nagelstudio voor complete nagelverzorging voor iedereen in Heiloo Alkmaar Bergen Uitgeest Castricum Egmond en omstreken. Maak een keuze uit de nieuwste trendy kleuren Shellac/Gellak. Eva Nails werkt uitsluitend met internationale topmerken als CND OPI Shellac Young Nails etc. Nu speciale actie gellak handen en voeten voor 45. Spa pedicure en gellak 45. Quik manicure met gellak voor 23. Of kom langs voor nagelverlenging/ nagelversteviging met Acryl Solar of Gel. Bel voor info en het maken van een afspraak tel 0650809000 kijk op www.evanails.nl of bezoek de nagelstudio aan de Kennemeerstraatweg 452 in Heiloo.

Contacteer ons