pedicure leusden         

Op zoek naar pedicure leusden?

Provoet pedicure Leusden Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
De plaats bestond vroeger uit twee plaatsen, namelijk Leusbroek en Hamersveld, maar wegens een groei zijn ze samengevoegd tot Leusden. Met Telefoonboek.nl vindt u snel en gemakkelijk alle bedrijven in Leusden, die ook te vinden zijn in rubriek provoet pedicure!
Pedicure aan huis Leef3.nu.
Medisch Pedicure Dorine heeft aandacht voor de cliënt. In de praktijk en aan huis. Prijs: 3000, per dienst. Wilt u uw voeten verzorgd hebben dan kom ik graag langs. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn uw voeten in goede handen. Prijs: 3000, per dienst. Word ook lid Aanmelden nieuwsbrief Magazine Proefpakket Leef3.nu maaltijdservice. Bel ons 033 469 23 23. Mail ons info@leef3.nu. Leef3.nu werkt nauw samen met.: Persoons Gebonden Budget PGB. Maaltijden en boodschappen. Was en strijkservice. De Lichtenberg in Amersfoort. Mariënburg in Soest. De Pol in Nijkerk. Orangerie Hamerveld in Leusden.
Francien Bijlenga Pedicure Praktijk. Francien Bijlenga Pedicure Praktijk.
3832 GR Leusden. 033-88 705 46 Pedicure praktijk Francien Bijlenga. 3832 GR Leusden. Telefoon: 033 88 705 46. Momenteel neem ik geen nieuwe cliënten aan. Pedicure praktijk Francien Bijlenga 2018 Website door Jessica Bijlenga. Deze site maakt gebruik van cookies.
Pedicuresalon Joy Medisch Pedicure te Leusden Gespecialiseerd in diabetische en reumatische voetzorg.
Welkom op de site van Pedicuresalon JOY in Leusden. Mijn naam is Joy van Nimwegen en sinds medio 2007 heb ik een pedicurepraktijk aan huis op de Laapeerseweg 7 te Leusden. De vooruitgang is ook in het voetenvak niet te stoppen. Ook de eisen die de markt stelt aan pedicures wordt steeds hoger. Het gebeurt daarom steeds vaker dat Zorggroepen en Verzekeraars de voorkeur geven aan Medisch Pedicure.
PedicureTotaal.nl Home.
3831 VX Leusden. Pinautomaat aanwezig, liever geen contante betalingen. Afspraken die tenminste 24 u van tevoren worden afgezegd worden niet in rekening gebracht. PedicureTotaal.nl, aandacht voor u en uw voeten! Welkom op mijn website. Hallo, ik ben Ilse van t Klooster en sinds 2011 ben ik met veel enthousiasme en plezier medisch pedicure.
Pedicure Leusden De Telefoongids.
Geopend op Donderdag 1. Geopend op Vrijdag 1. Toon 24 resultaten. Pedicure in Leusden. Pedicure in Leusden. Pedicure M Schipper. Walstro 12, 3831WX, Leusden. Medisch pedicure Lees meer. 033-4944978 Toon nummer. Beoordeel dit bedrijf 2. De Smidse 57, 3831NT, Leusden.
LiLiMa in LEUSDEN.
Volgens onderzoek kunt u het beste in de na middag uw schoenen kopen. In de loop van de dag kunnen uw voeten een beetje opzwellen dus dan is de namiddag een goed tijdstip om ze te passen. 3831 PZ LEUSDEN. Deze site is mogelijk gemaakt door Pedicure Website.
Medisch Pedicure Leusden Skinstitute Huidverbetering Leusden.
Karin van den Breul is bij Skinstitute Leusden werkzaam als Medisch Pedicure. Zij heeft zowel haar basis diploma als haar medisch pedicure diploma behaald bij Amice te Barneveld. Een medisch pedicure is een pedicure die naast de basisopleiding een studie medisch pedicure heeft doorlopen, waardoor zij alle soorten risicovoeten kan behandelen, waaronder die van diabetespatiënten.

Contacteer ons