nagelstudio druten         

Resultaten voor nagelstudio druten

Home Page.
Welkom op mijn website. Mijn naam is Patty van der Roest en ben vanaf 2009 nagelstyliste. In mijn nagelstudio staat hygiëne, ervaring en kwaliteit op de eerste plaats. Via mijn digitale agenda kunt u informatie lezen over de behandelingen en kunt u zelf een afspraak maken.Patty's' Nails Studio is een erkende salon voor Gelish behandelingen.
Openingstijden van De Nagelstudio in Druten.
Openingstijden De Nagelstudio Druten. 13 De Nagelstudio vestigingen gevonden in Druten. U zocht: De Nagelstudio in Druten. Hulp nodig met het vinden van De Nagelstudio in Druten? Indien gewenst verbinden we direct door BEL NU 1822. Bel 0906 100 1822 090, p/m.
Nagels, gellak, acrylnagels omgeving Druten, Salon Beautify. Salon Beautify.
Ook voor mensen in opgeving Druten. Het is allemaal begonnen met het zetten van gelpolish op mijn eigen nagels. Het zetten van gelpolish op de nagels van familie en vrienden heb ik eerst als een hobby naast mijn werk gedaan, daarna volgde een cursus voor acryl nagels.
De Nagelstudio in Druten Nagelstudios.nl.
Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over De Nagelstudio, gevestigd in Druten in de provincie Gelderland. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer, openingstijden en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u specialisaties en aantekeningen van deze nagelsalon, nagelstudio of nagelstylist.
Nagelstudio's' in Druten Facebook.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Iedere nagelstudio in Druten ziet u hier! Kijk snel.
Nijenkamp 111 6651 HJ Druten 12, km Nederland. Telefoon Meer info Route Is dit uw bedrijf? Nagelstudio voor uw manicure? Heerlijk uzelf laten verwennen door een nagelstyliste met een manicure of naar de nagelstyliste voor kunstnagels en nailart. De juiste nagelstudio vindt u hier.
Nagelstudio Saskia.
Bij het verlengen van de nagels wordt gebruik gemaakt van tips. Tips zijn verlengstukjes waarop gel wordt aangebracht waardoor je prachtige lange nagels kunt creëren. Nagels met tips en gellak. Nagels met tips en gellak kosten 30, Op deze manier kunnen de nagels 3 weken groeien.
welkom.
Deze tafel is het neusje van de zalm op het gebied van stof en geur afzuiging. Zowel fijn stof als de grotere stofdeeltjes en de geur die vrijkomt van acryl worden direct afgezogen. Hiermee wordt de gezondheid van zowel de klant als de nagelstyliste optimaal beschermd. Geen stof en geur meer in de nagelstudio.

Contacteer ons