nagelstudio hardenberg         

Op zoek naar nagelstudio hardenberg?

Veiligheidscontrole nodig.
beautysalon1070.nl.
Bij Beautysalon 1070 is ontspanning het allerbelangrijkste. In de landelijke omgeving net buiten Hardenberg waar u helemaal u zelf kunt zijn en in alle rust kunt genieten van de diverse behandelingen die de salon aanbiedt. Ervaar zelf al het gemak onder 1 dak bij de salon van Hilde Meijer-Otten. Maandag t/m donderdag vanaf 9.00 uur. Maandag en dinsdag ook s avonds vanaf 18.00 uur. Vrijdag en in het weekend is de salon alleen geopend voor bruiden. Wanneer er niet minimaal 24 uur van te voren wordt geannuleerd ben ik genoodzaakt 50% in rekening te brengen. Prijswijzigingen en openingstijden voorbehouden. Het bezoeken van de salon en het gebruik maken van de.
Opleidingen allround nagelstylist Training nagelstylisten.
Ben je opzoek naar een opleiding allround nagelstylist dan laten we je graag kennis maken met onze opleidingen en trainingen voor allround nagelstyliste.
Voor een prachtige set nagels! Nagelstudio CorNAIL!
Wil je mooie acrylnagels of gelnagels? Bij ons in de nagelstudio kun je terecht voor mooie verzorgde nagels tot speciale nagels voor een feest. Alles is in overleg mogelijk. Wil je eerst weten of nagelstyling iets voor jou is? Kijk dan onder nagelstyling. Neem voor meer informatie ook een kijkje bij acrylnagels gelnagels semipermanente nagellak en teennagels. Daarnaast kun je bij Nagelsalon CorNail ook terecht voor een kinderfeestje of een workshop!
Veiligheidscontrole nodig.
Nagelstudio Ojé Home.
en geen beschadigingen of versleten randjes meer! Maak snel een afspraak om kennis te maken met gelpolish! In 2008 ben ik 1ste geworden tijdens de Nail Plaza competitie op de uiterlijke verzorging beurs in Hardenberg. Bel vandaag nog voor een afspraak!
Nagelstudio in Hardenberg Tubbergen en Twenterand nagelstudio-info.nl.
Mij naam is Carina Bakker. Ik ben een gecertificeerde nagelstyliste. Bij mij kan u terecht voor u manicures handschrubs paraffine behandeling. Een professionele salon waar u terecht kunt voor Acryl nagels Gelpolish/Shellac IBX wimperextensions wimperlift. Werk oa met CND Loveness Perfect Eyelash en. Nagelstudio Passion for Hands Hardenberg Hardenberg.
Alle nagelstudio in Hardenberg overzicht van 2 bedrijven over nagelstudio in Hardenberg.
Heeft u de juiste leverancier voor bijvoorbeeld nagelsalon gevonden in de regio Hardenberg? Wij vonden in totaal 2 bedrijven over manicure voor u. De bedrijven in onderstaande lijst bevinden zich in of in de omgeving van Hardenberg en behoren tot de categorie manicure. Klik op een bedrijf pedicure in onderstaande lijst voor meer informatie of voor de contactgegevens van de onderneming. Het overzicht bevat pedicure in de regio Hardenberg. Meer bedrijven in Hardenberg. Wij vonden meer informatie over nagelstudio.

Contacteer ons